http://s9.picofile.com/file/8360593284/Piyaz_Ashk.jpgزمانی که شما یک پیاز را برش می‌زنید سلول‌های آن باز و محتویاتش آزاد می‌شود. در نتیجه طی یک فرایند شیمیایی ترکیبی تولید می‌شود که باعث ایجاد اشک به هنگام برش پیاز می‌شود .

علاوه بر این، با قاچ کردن پیاز آنزیم‌هایی گازی شکل در هوا منتشر می‌شوند که در واقع این آنزیم‌ها از ترکیب همزمان دو شکل مختلف از گاز «cacophonously » حاصل می‌شوند. این ترکیب به‌سرعت در هوا منتشر شده و به چشمان شما می‌رسند.

هنگامی‌که این محرک شیمیایی توسط چشم تشخیص داده شود سیگنال‌هایی به قسمت مرکزی سیستم عصبی بدن ارسال می‌شود که به‌نوبه خود با جاری شدن اشک سبب شست و شوی چشم می‌گردد. در ادامه چند راهکار برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن آورده ایم.


سایت زنگ مدرسه پیاز ,اشک ,می‌شود ,شیمیایی ,می‌شوند ,منتشر ,کردن پیاز ,خرد کردن ,پیاز بدون ,در هوا ,برای خردمنبع

طرح درس امنیت و تهدید ، آمادگی دفاعی دهم

طرح درس سالیانه هدیه های آسمان سوم

طرح درس سفر به تخت جمشید- اجتماعی چهارم

راهکارهای جالب برای خرد کردن پیاز بدون اشک

طرح درس سالیانه فارسی دهم

آشنایی با کلاغ ها و میزان هوش آنها

کاربردهای سنگ پا برای سلامتی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

کارترال kannonkqrlfou26 Blog 5qW6k677 برنامه غذایی هک و ترفند Www.ArteRina.com پاتوق دانلود فیلم و سریال داستان جذب های ارکیده iranmct-team شما بیا