زمانی که شما یک پیاز را برش میزنید سلولهای آن باز و محتویاتش آزاد میشود. در نتیجه طی یک فرایند شیمیایی ترکیبی تولید میشود که باعث ایجاد اشک به هنگام برش پیاز میشود .
علاوه بر این، با قاچ کردن پیاز آنزیمهایی گازی شکل در هوا منتشر میشوند که در واقع این آنزیمها از ترکیب همزمان دو شکل مختلف از گاز
هنگامیکه این محرک شیمیایی توسط چشم تشخیص داده شود سیگنالهایی به قسمت مرکزی سیستم عصبی بدن ارسال میشود که بهنوبه خود با جاری شدن اشک سبب شست و شوی چشم میگردد. در ادامه چند راهکار برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن آورده ایم.
طرح درس امنیت و تهدید ، آمادگی دفاعی دهم
طرح درس سالیانه هدیه های آسمان سوم
طرح درس سفر به تخت جمشید- اجتماعی چهارم
راهکارهای جالب برای خرد کردن پیاز بدون اشک